DİKMEN KARACA İLKOKULU
DİKMEN MAH. KARACA KÜME EVLERİ YUKARI KARACA ILKÖĞRETIM OKULU BLOK NO 5 DERİK / MARDİN

VİZYON

Öğrenci merkezli eğitimi ve çocuk dostu okul olma bilincinden hareket ederek;okul ortamında farklılıkları zenginlik sayan,kendini gerçekleştiren bireyler yetiştirmek, üst eğitim kurumlarının gerektirdiği bilgi,beceri ve uygulamayı almış, eğitim ve öğretimde en üst seviyeyi yakalamayı amaç edinen, Mustafa Kemal ATATÜRK´ün ülkemiz için gösterdiği muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkma hedefini kendisine hedef kabul etmiş bir ekip olarak varız.

MİSYON

Kendisini, ailesini, milletini ve yurdunu seven ve daima yüceltmeye çalışan, sorumluluklarının farkında, çağın gerekliliklerini yerine getirebilecek bilgi ve beceri düzeyine sahip, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı,ahlaklı,çalışkan,demokratik bireyler yetiştirmek.

Tam gün

08.30-13.50